Kavon: concurrerend door alleen te doen waar we goed in zijn

Risico’s in kaart brengen

De specialistische adviseur(s) van Kavon inventariseren en beoordelen de risico’s die uw bedrijf loopt of bereid is te lopen. Uw risico’s worden zorgvuldig in kaart gebracht op basis van het scherp in kaart brengen van uw klantprofiel. Vooraf besproken met de ondernemer en op basis daarvan volgen onze bevindingen in een rapportage.
Premies die wij in onze rapportages opnemen zijn 100% gegarandeerd en zijn vaak al binnen een lopend verzekeringsjaar in te regelen. In ieder geval met een eerst volgende premie verlenging, ook wel premieprolongatie genoemd als vakterm in de verzekeringsmarkt.
Wij staan in dienst van u

Snelle schade afhandeling

Daarnaast staan wij in om een snelle schade afhandeling te bewerkstelligen, zodat onze klanten zo snel mogelijk de vergoeding krijgen waar ze recht op hebben. In die gevallen waar er direct een beroep op verhaalsmogelijkheden zijn stellen wij direct voor onze klanten een contra expert. Vaak is het namelijk zo dat verzekeringsmaatschappijen een expert zelf aanstelt, een onpartijdige derde is dan zeker geen overbodige luxe maar een must… dat weet u nu inmiddels! Kavon in dienst van u, door uw betaalt en belangrijk om uw klantbelang te waarborgen, voor nu en in de toekomst.
Ondersteun mij bij mijn schade afhandeling

Wij doen alleen maatwerk

Op basis van uw maatwerkprofiel wordt er bij vrijwel alle verzekeraars gekeken welke partij de scherpste premie kan bieden zonder allerlei onnodige verborgen kosten structuren. Kosten die vaak niets toevoegen om een verzekeringsportefeuille in stand te houden. Dus is het credo bij Kavon; goed kan beter in uw belang! Dus geen voorkeuren dat verkocht wordt als advies, maar puur maatwerk.
Door maatwerk in zakelijke schadeverzekeringen wordt uw continuïteit van uw bedrijf gewaarborgd, u loopt echt geen onnodige risico’s. Dat samenspel willen wij samen met onze opdrachtgevers aangaan. Onze visie is dat dát de basis is voor de beste kwaliteit tegen de beste prijs. Uiteraard ontdubbelen wij uw overbodige verzekeringen en voeren periodiek een proactieve revisie analyse.